Theaterbende

Acteren, dansen en zingen op het toneel

Het Bestuur

Voorzitter

Kai Meulenbeld

Penningmeester

Diderik Lock

Secretaris

Lonneke Lute

Productie

Ella Molenaar


Wij zoeken versterking voor ons bestuur!

Een nieuwe secretaris en een communicatietalent!

Wij zijn nieuwsgierig naar je aanmelding, klik op onderstaande button!


Versterk ons bestuurDe Artistieke Leiding

Regisseur

Annieke van Foreest

Hoi! Ik ben Annieke van Foreest en woon samen met man en twee jongens alweer 10 jaar in Heiloo. Als kind voelde ik me al sterk aangetrokken tot het toneel. Na mijn vooropleiding te Nijmegen werd ik in 1992 aangenomen op de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht, faculteit Theater en studeerde in 1996 af als actrice. 

Na deze opleiding heb ik in verschillende producties voor zowel toneel als televisie gespeeld. Ook heb ik veel lesgegeven, geregisseerd en gewerkt met allerlei soorten groepen; o.a. bij de Wereldkindertheater te Haarlem, Theater Instituut Amsterdam en Jeugdtheaterschool Hofplein te Rotterdam.

Ik vind het geweldig om kinderen en jongeren te zien spelen, onzekerheden te zien overwinnen, samen te werken, het beste uit zichzelf te zien halen en te stralen op het podium. Door mijn opgedane praktijkervaring en grote passie voor het vak merk ik dat ik hen op verschillende manieren wegwijs kan maken op het toneel maar ook ernaast..

Zang & Choreografie

Annemarie Libbers

Hallo, ik ben Annemarie en ik woon in Amsterdam.

Na een HBO musical opleiding aan de Fontys Dansacademie/Conservatorium in Tilburg heb ik een aantal jaren fulltime in grote producties gestaan. De ene keer wat meer dans, dan weer eens wat meer zang en acteren. De laatste jaren ben ik als freelancer gaan werken en ontdekte ik dat ik het heel leuk vind om met jongeren te werken. Dit doe ik al enkele jaren bij diverse jeugdtheatergezelschappen.

Verder ben ik zangcoach, ben bezig met mijn eigen muziektheatervoorstelling en daarnaast sta ik ook nog regelmatig zelf op het toneel als danseres of zangeres. Ik heb al een groot aantal eigen choreografieën gemaakt, en vind het nog steeds heel leuk samen met de jongeren nieuwe dingen te leren. Ik beheers alle stijlen en vind dit ook leuk om te kunnen verwerken in de theatervoorstellingen van de Theaterbende.

Ik vind het erg leuk om verantwoordelijk te zijn voor zowel de dans als de zang omdat ik als geen ander weet hoe het is om tegelijk te zingen en te dansen, dus ik weet ook heel goed wat mogelijk is en het ligt natuurlijk ook allemaal in elkaars verlengde. Je kunt op die manier de repetities heel functioneel indelen en beide tegelijk aanpakken.

Zang

Lonneke Lute

Hallo, ik ben Lonneke Lute, zangdocent en secretaris van de vereniging.

 

De Vrijwilligers

Decor en rekwisieten

Peter Lageman
Andries Andela
Ibrahim Zanklo
Peter Bruin

Creatief team

Mariska Zuurbier
Paula Komin
Christa Lageman
Anna-Maria Andela
Leonie Zwetsloot

 

Grime en kap

Vacature

Licht en geluid

Dennis Bisselink
Jikke Zoon

Fotografie en film

Margot Botterman

PR, Sponsoring & Web

Vacature (sponsoring pr)

Margot Botterman (web)